23 Nisan kutlu olsun

23 Nisan 2022 Cumartesi

Alucra Turan Bulutçu MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Uğur Bellikli  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebiyle  makam koltuğunu Melina Gürsoy’a devretti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Yuvam Anaokulu öğrencisi Melina Gürsoy yüksekokulu ziyaret etti. Müdürlük  makamında ağırlanan Melina Gürsoy’ a okul müdürü Uğur Bellikli tarafından çeşitli hediyeler verildi.

Alucra Turan Bulutçu Meslek Yüksekokulu (MYO) Müdürü  Dr. Öğr. Üyesi Uğur Bellikli  “Geleceğimiz olan çocuklarımız bizim herşeyimiz. Bu ülkeninin gelişmesi, ilerlemesi için onları temiz kalplerine ve muhteşem zekalarına ihtiyacımız olacak. Biz dünyayı atalarımızdan miras değil çocuklarımızdan emanet aldık. Bu bağlamda 23 Nisan  Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını tüm dünya çocuklarına armağan eden Yüce Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü saygıyla anıyorum.Melina’ya da bu nazik ziyereti sebebiyle teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.