Teşekkür

09 Şubat 2022 Çarşamba

Yüksekokulumuzda Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programı, İşletme Yönetimi Büro Yönetimi  Yönetici Asistanlığı Programı ile Dış Ticaret Programı yeterli öğrenci olmaması sebebiyle Yükseköğretim Kurulu Kararı ile kapatılmıştır. Kapatılan  programlarda halen kayıtlı olup eğitimine devam eden öğrencilerimizin hakkı saklı kalacak, aynı zamanda yeni programlara öğrenci alımı gerçekleştiğinde bu programlardaki öğrencilerimizin de eğitimine devam edilecektir.

Kapatılan bölümlerdeki  öğretim görevliler ise  ısrarlı taleplerimiz sonucunda   Yükseköğretim Kurulu Kararı ile Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Programı ile Sosyal Güvenlik Programına aktarılmıştır.

Öğretim elemanı alımının zahmetli ve uzun bir süreci düşünülerek   yüksekokulumuzda kapanan programların  öğretim elemanlarının değerlendirilmesi ile KAMU ZARARININ önüne geçilerek  kısa bir süre içinde  yüksekokulumuza öğrenci portföyü yüksek yeni programlar kazandırılmıştır.

Yüksekokulumuz adına büyük bir başarı olarak nitelendirilecek olan bu süreçte başta Giresun Üniversitesi Rektörü sayın  Prof. Dr. Yılmaz CAN’a Yüksekokul Müdürümüz  sayın Dr. Öğr. Üyesi Uğur BELLİKLİ’ye, Yüksekokul Müdür Yardımcısı sayın Öğr. Gör. Yunus ŞENTÜRK’e ve Yüksekokul Sekreterimiz  sayın Recai ALACAHAN'a teşekkür ederim.

Öğrenci alımına hazır hale getirilmiş bölümlerimiz Yüksek Öğretim Kurulu’nun onay vermesi halinde 2022-2023 eğitim-öğretim döneminde öğrenci alımı geçekleştirilebilecektir.

Yüksek Okul Müdür Yardımcısı
Öğr. Gör.Mehmet Akif Sarı