Azami öğrenim süresini dolduran öğrencilere ek sınav duyurusu

24 Ağustos 2020 Pazartesi

Korona virus (COVİD-19)  salgını nedeniyle, "azami öğrenim süresini dolduran öğrencilere ek sınav'ının"
şeffaf, denetlenebilir, ölçülebilir ve belgelendirilebilir olması şartıyla dijital ortamda ödev, proje, soru-cevap gibi alternatif yöntemlerle yapılabilmesi kararı alınmıştır.

Azami öğrenim süresini dolduran ek sınava  katılacak öğrencilerin, 24 .08.2020 – 25 .08.2020  tarihleri arasında alucramyo@giresun.edu.tr e-posta adresine
ek sınavlar için derse kayıtlanma , sınava giriş talep formunu ve  detaylı transkript doldurarak başvuruda bulunmaları gerekmektedir.
Dilekçede belirtilen tüm bilgilerin  doğru ve eksiksiz  olarak gönderilmesi şarttır.

Azami öğrenim sürelerini dolduran öğrencilere ilişkin yapılacak işlere aşağıdaki dosyalardan ulaşabilirsiniz.

2547 Sayılı Kanunun 44(c) Maddesi Uygulama İlkeleri
Ek sınavlar için derse kayıtlanma ve sınava giriş talep formu
2019-2020 Akademik yılı önlisans programları için ek sınav takvimi