Uzaktan Eğitim ile ilgili ÖNEMLİ DUYURU

01 Nisan 2020 Çarşamba

ÖĞRETİME 6 NİSAN’DA UZAKTAN DEVAM EDİLECEKTİR.
LÜTFEN AŞAĞIDAKİ UYARILARI DİKKATLE OKUYUNUZ.

• 2019-2020 Bahar Dönemi güncellenen akademik takvimimiz. Lütfen takvimi dikkatlice inceleyiniz
  • Uzaktan eğitime ilişkin yeni bir ders programı bu hafta içinde http://alucramyo.giresun.edu.tr/ adresinde yayınlanacaktır.
  • Uzaktan eğitim dersleriniz 6 Nisan Pazartesi  başlayacak,  12 Haziran Cuma günü sona erecektir. 10 Hafta uzaktan eğitim yapılacaktır.
  • Bu süreçte uzaktan eğitim sistemini nasıl kullanacağınıza ilişkin 15 sayfalık Öğrenci Kılavuzu yayınlanmıştır. Kılavuz için tıklayınız.
  • Uzaktan eğitimin başlayacağı tarih olan 06 Nisan 2020 Pazartesi gününden önce bu kılavuzu dikkatlice inceleyin. Derslere nasıl erişeceğiniz bu kılavuzda ayrıntısı ile anlatılmıştır. Ayrıca sisteme giriş ve derslerin işlenişi konusunda   linkinde eğitim videoları da mevcuttur. Bu videoları da dikkatle incelemenizi tavsiye ederiz.
  • 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Döneminde derslerimizi işlediğimiz e-ders platformu üzerinden derslerle ilgili notlar sistem üzerinden sizlerle paylaşılacaktır.
  • Derslerinize giren Öğretim Üyesi/ Öğretim Elemanı iletişim bilgileri (e-posta adresleri)  e- ders sistemi üzerinde mevcuttur. Hızlı iletişim için kullanabilirsiniz.
  • Bahar Yarıyılında Arasınav (Vize) yapılmayacaktır, her dersin hocası size arasınav yerine geçen ödev, araştırma, soru cevap vb. etkinlikler verecektir.
  • Sistem ve derslerin işleyişi e-ders üzerinden yapılacak olup, sistem üzerinden ödev, etkinlik, araştırma vb olarak bilgiler e ders üzerinden sizleri bilgilendirme yapılacaktır.
  • Final sınavlarınız ise 18 Temmuz Cumartesi – 29 Temmuz Çarşamba tarihleri arasında yine bildiğiniz usulde okulda yapılacaktır. Yani okula dönüş tarihiniz 18 Temmuz 2020 Cumartesi en erken tarih olarak belirlenmiştir.
  • Staj yapan  öğrencilerimiz ise 2019-2020 Bahar Döneminde alttan aldıkları derslerini uzaktan eğitim ile takip edecek olup uygulamalı derslerin başlayacağı dönemde (15 Haziran-17 Temmuz 2020 ) 5 hafta boyunca staj yapmaları yeterli olacaktır.
  • Önümüzdeki günlerde staj öğrencilerinin danışmanları tarafında ayrıntılı bilgiler verilecektir.