İyilik hareketi TRT Haber’de

08 Aralık 2023 Cuma

Veteriner adayları can dostlar için iyilik hareketi başlattı. Hasta ve bakıma muhtaç hayvanları tedavi eden öğrencilerin gösterdikleri özveri TRT Haber’e yansıdı.

Giresun Üniversitesi Alucra Turan Bulutçu Meslek Yüksekokulu (MYO) Veterinerlik Bölümü öğrencileri ilçede bulunan bakıma muhtaç hayvanları tedavi ediyor. Öğrencilerin başlattığı iyilik hareketi ile hem sokak hayvanlarının hem de yaralı bulunan vahşi hayvanların rehabilitasyonu yapılıyor.

İzlenme oranlarında daima lider olan TRT Haber, can dostları için harekete geçen veteriner adaylarına sessiz kalmadı. Medya ve İletişim Bölümü Öğr. Gör. Salih Erkut Boz’un aracılığıyla Trabzon’dan gelen TRT Haber ekibinden muhabir Ahmet Can, kameraman Fatih Ayaz ve ulaşım sorumlusu Cengiz Şeker öğrencilerin iyilik hareketini TRT Haber’e taşıdı.

Alucra Turan Bulutçu MYO Müdürü Mehmet Akif Sarı “TRT Haber sesimizi duyurdu. Bu öğrencilerimizin daha istekli çalışmasına katkı sağlayacaktır. Büyük bir özveri ile buralara gelip bizim görüntüleyen, haber yapan TRT Haber çalışanlarına ve ekranlarda görünmemizi sağlayan herkese teşekkür ediyorum” dedi.